x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Helderheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 8 laptops

13 inch Chromebooks

8 Chromebooks
Kleiner dan 13 inch worden Chromebooks amper gemaakt. Een Chromebook met 13 inch schermgrootte is makkelijk mee te nemen vanwege zijn lichte gewicht, en is geschikt voor basistaken. Denk hierbij aan het surfen op social media, bewerken van documenten in Google Drive of bewerken van foto's.
filter 13 inch ChromebooksFilter

Veel mogelijkheden met een 13 inch Chromebook

Een 13 inch Chromebook kan gebruikt worden voor vele verschillende taken. Ze zijn over het algemeen gemaakt voor surfen op het web, maar u kunt er ook documenten en presentaties mee bewerken, apps gebruiken uit de Play Store en zelfs foto’s bewerken (met Play Store apps).

Het grote nadeel aan Chromebooks is wel dat het niet mogelijk is om third-party software te downloaden. Hierdoor zult u bijvoorbeeld foto’s moeten bewerken via een app uit de Play Store in plaats van programma’s zoals Adobe Photoshop.

13 inch Chromebooks zijn ideaal voor onderweg

Naast dat een 13 inch Chromebook klein is, heeft deze ook een gewicht van minder dan 1,5 kilogram. Een laptop van dit formaat en gewicht is ideaal voor onderweg, aangezien hij makkelijk in een rugzak past en u hem snel even kunt pakken als u wat notities wilt maken. Bent u bijvoorbeeld een student die onderweg naar school nog even wat huiswerk wilt maken, dan is een 13 inch Chromebook dé laptop voor u.

13 inch Chromebooks met touchscreen

Bent u die draadloze muis of touchpad nu wel eens zat en wilt u uw Chromebook op een andere manier aansturen? Er zijn enorm veel 13 inch Chromebooks met touchscreen beschikbaar om uit te kiezen. Als u kiest voor een omklapbaar model dan kunt u de Chromebook ook echt als een soort tablet gebruiken.

De 13 inch Chromebooks zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch Chromebook

Op dit moment worden er 8 13 inch Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €590,25,-. De goedkoopste 13 inch Chromebook die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad Flex 5 Chromebook 13ITL6 82M70048MH. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €469,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken