x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 50 laptops

14 inch Chromebooks

50 Chromebooks
Als u op zoek bent naar een middelmaat Chromebook, dan zit u met een 14 inch model goed. 14 inch Chromebooks worden aangeboden door vele merken, waaronder HP, Lenovo en ASUS. Een Chromebook met 14 inch schermgrootte is geschikt voor alle basistaken, waaronder het mailen met collega's of voeren van videogesprekken.
filter 14 inch ChromebooksFilter
Meer 14 inch Chromebooks

Is 14 inch een goed formaat voor een Chromebook?

Een 14 inch schermformaat kan een goede keuze zijn voor een Chromebook, afhankelijk van de specifieke eisen van de gebruiker. Een groter schermformaat kan handig zijn voor het werken met meerdere vensters tegelijkertijd, bijvoorbeeld als je veel documenten, spreadsheets, of webpagina's tegelijkertijd open hebt. Ook kan het grotere schermformaat de gebruiker een beter beeld geven van presentaties of video's.

Echter, het grotere formaat kan ook een nadeel zijn, afhankelijk van de mobiliteit van de gebruiker. Een 14 inch schermformaat zal waarschijnlijk groter en zwaarder zijn dan een kleiner formaat, waardoor de Chromebook minder gemakkelijk mee te nemen is. Daarom is het belangrijk om te overwegen hoe vaak u uw Chromebook meeneemt en of een groter schermformaat past bij uw werk- en levensstijl.

Is een 14 inch Chromebook geschikt voor zakelijk gebruik?

Een 14 inch Chromebook kan geschikt zijn voor zakelijk gebruik, afhankelijk van de specifieke eisen van de gebruiker en het bedrijf. Chromebooks zijn in staat om veel van de taken die vereist zijn voor zakelijk gebruik uit te voeren, zoals e-mail, documenten bewerken, internetten en videoconferenties. Een groter schermformaat kan handig zijn voor presentaties of het werken met meerdere vensters tegelijkertijd.

Het is wel belangrijk om te controleren of de specifieke Chromebook die u overweegt compatibel is met de software en tools die uw bedrijf gebruikt. Bovendien, als uw bedrijf specifieke beveiligings- of beheersvereisten heeft, zorg er dan voor dat deze kunnen worden voldaan met de gekozen Chromebook.

14 inch Chromebooks met touchscreen

Er zijn veel 14 inch Chromebooks op de markt die een touchscreen hebben. Een touchscreen maakt interactie met de Chromebook gemakkelijker, omdat u op het scherm kunt tikken of vegen in plaats van gebruik te maken van een touchpad of muis. Dit kan handig zijn voor bepaalde taken, zoals het selecteren en bewerken van tekst of het navigeren door apps en websites.

Sommige 14 inch Chromebooks met touchscreen hebben ook een 360-graden scharnier, waardoor ze in verschillende standen te gebruiken zijn, zoals tent-modus of tablet-modus. Dit kan handig zijn voor presentaties of het gebruik van de Chromebook als tablet.

De 14 inch Chromebooks zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch Chromebook

Op dit moment worden er 50 14 inch Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €396,82,-. De goedkoopste 14 inch Chromebook die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken