x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 25 laptops

15 inch Chromebooks

25 Chromebooks
Chromebooks zijn vaak aan de kleine kant, maar mocht u meer ruimte op het scherm willen hebben dan is een Chromebook met 15 inch scherm een goede keuze. Er zijn veel merken die 15 inch Chromebooks aanbieden, waaronder ASUS, Acer en Lenovo.
filter 15 inch ChromebooksFilter

Veel Chromebooks van 15 inch te koop

Bent u op zoek naar een Chromebook van middelgroot formaat? 15 inch Chromebooks zijn beschikbaar in allerlei formaten en specificaties, waardoor er voor iedereen wel een geschikte 15 inch Chromebook te vinden is. Tussen de processoren heeft u bij een 15 inch Chromebook veel keuzes. Zo kunt u gewoon kiezen voor de simpele Intel Celeron processor, of een krachtige Intel Core i3 / AMD Ryzen 3.

15 inch Chromebooks blinken enorm uit in batterijduur. Zo gaat de gemiddelde Chromebook met 15 inch schermgrootte maar liefst rond de 10-12 uur mee op één volle lading. Dit maakt een 15 inch Chromebook ideaal voor gebruikers die vaak onderweg zijn, bijvoorbeeld voor studenten of de zakelijke gebruiker.

Het gewicht van een 15 inch Chromebook zit gemiddeld rond de 1,5 á 2 kilogram wat hem makkelijk maakt om overal mee naartoe te nemen. Kies daarnaast voor een anti reflecterend scherm om zelfs in de tuin met deze Chromebook te kunnen werken.

De 15 inch Chromebooks zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch Chromebook

Op dit moment worden er 25 15 inch Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €415,24,-. De goedkoopste 15 inch Chromebook die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 315 CB315-3H-C1FV. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €154,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken