x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 3 laptops

17 inch Chromebooks

3 Chromebooks
De meeste Chromebooks zijn aan de kleine kant, maar toch zijn er ook grotere Chromebooks te vinden. Op een Chromebook met een schermgrootte van 17 inch past veel meer op het scherm dan een klein model, waardoor u bijvoorbeeld meerdere tabbladen naast elkaar kunt zetten. Vergelijk hieronder alle 17 inch Chromebooks en kijk welke het beste bij u past.
filter 17 inch ChromebooksFilter

Grote 17 inch Chromebooks

17 inch is het grootste formaat wat u bij Chromebooks tegen kunt komen. Er zijn er daarnaast maar een paar beschikbaar, omdat het niet een populair formaat is onder de Chromebook gebruikers. Chromebooks met een schermgrootte van 17 inch hebben echter vaak de krachtigste specs waardoor ook zwaardere apps kunnen worden gedraaid.

Echter hebben 17 inch Chromebooks wel een groot nadeel, zeker als u vaak onderweg bent. De gemiddelde Chromebook van 17 inch weegt namelijk ruim twee kilogram, waardoor hij niet makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Het is zeker niet gemakkelijk om er even in de trein of bus mee te werken.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch Chromebook

Op dit moment worden er 3 17 inch Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €455,67,-. De goedkoopste 17 inch Chromebook die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 317 CB317-1H-C1SE. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €399,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken