x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 56 laptops

Chromebooks met 8 GB RAM

56 Chromebooks
Over het algemeen kunnen de meeste Chromebooks alleen worden gebruikt voor simpele taken zoals het versturen van mails, of bewerken van documenten. Mocht u er meer op willen doen, dan heeft u natuurlijk meer werkgeheugen nodig. Vergelijk hieronder alle beschikbare Chromebooks met 8 GB RAM.
filter Chromebooks met 8 GB RAMFilter
Meer Chromebooks met 8 GB RAM

Is 8 GB RAM genoeg voor een Chromebook?

8 GB RAM is genoeg voor de meeste taken op een Chromebook. Chromebooks zijn meestal niet zo geavanceerd als traditionele laptops en vereisen daarom minder RAM om goed te functioneren. Met 8 GB RAM kunt u gemakkelijk meerdere tabs openen, video's streamen, games spelen en andere taken uitvoeren zonder dat u te maken krijgt met vertragingen of haperingen.

Als u echter zwaardere taken zoals videobewerking of het spelen van zware games wilt uitvoeren, kan het nuttig zijn om een Chromebook met meer RAM te overwegen. Houd er wel rekening mee dat Chromebooks meestal niet beschikbaar zijn met meer dan 8 GB RAM, dus als u meer RAM nodig hebt moet u misschien overwegen om te kiezen voor een gewone laptop.

De Chromebooks met 8 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Chromebook met 8 GB RAM

Op dit moment worden er 56 Chromebooks met 8 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €468,34,-. De goedkoopste Chromebook met 8 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken