x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 20 laptops

Acer Chromebooks met touchscreen

20 Chromebooks
Acer heeft veel Chromebooks in hun assortiment waarvan de meeste rond de 13 á 15 inch zijn. Enkele Acer Chromebooks zijn ook in het bezit van een touchscreen, waarmee u dus ook met uw vinger of een stylus het scherm aan kunt sturen. Vergelijk hieronder welke Acer Chromebook met touchscreen het beste bij u past.
filter Acer Chromebooks met touchscreenFilter

Keuze uit veel Acer Chromebooks met touchscreen

U heeft de keuze uit tientallen Acer Chromebooks met een touchscreen. Het voordeel van een touchscreen is dat u geen muis en touchpad meer nodig heeft, en uw Chromebook gewoon kunt besturen met uw wijsvinger.

Een touchscreen heeft wel een groot nadeel, en dat is zijn energieverbruik. Hierdoor is de accuduur van een Chromebook met touchscreen een stuk lager dan de gemiddelde Chromebook.

Is een Acer Chromebook met touchscreen goed voor school?

Een Acer Chromebook met touchscreen is een geweldige keuze voor scholieren. De touchscreen kan voor veel taken op school worden gebruikt, en u heeft ook het voordeel dat een Chromebook een stuk betaalbaarder is dan een Windows laptop. Als u van plan bent om een Chromebook voor school te gebruiken, dan raden wij wel iets kleins aan zoals een 13 inch Chromebook, aangezien hij anders te groot en zwaar is om heel de dag mee te slepen.

Bent u geïnteresseerd in een Chromebook met touchscreen? Dan kunt u ook kiezen voor een Lenovo Chromebook met touchscreen, aangezien dit merk een iets groter assortiment heeft.

De Acer Chromebooks met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Chromebook met touchscreen

Op dit moment worden er 20 Acer Chromebooks met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €481,2,-. De goedkoopste Acer Chromebook met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 311 CP311-3H-K72P. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €249,-. Hij bevat een 11,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken