x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 39 laptops

Acer Chromebooks

39 Chromebooks
Acer heeft veel Chromebooks in hun assortiment, welke kunnen worden gebruikt voor het uitvoeren van basistaken zoals het bewerken van spreadsheets of browsen op internet. Daarnaast komen Chromebooks van Acer in allerlei formaten waaronder 13 inch en 17 inch. Voor ieder wat wils dus als u een Acer Chromebook zoekt.
filter Acer ChromebooksFilter
Meer Acer Chromebooks

Acer Chromebooks in allerlei formaten

Acer Chromebooks komen in alle soorten en maten. Zo biedt Acer bijvoorbeeld grotere 17 inch Chromebooks voor de gebruiker die veel schermruimte zoekt, of 14 inch Chromebooks voor de gebruiker die zijn laptop graag makkelijk overal mee naartoe neemt.

Naast de grootte heeft u ook de keuze uit 4 GB of 8 GB RAM, en uit hoeveel opslagruimte u graag wilt in uw Acer Chromebook. Aangezien u veel in de cloud werkt op een Chromebook heeft u met 64 GB vaak al meer dan genoeg.

Waar zijn Acer Chromebooks niet geschikt voor?

Acer Chromebooks zijn niet geschikt voor zware computertaken zoals het bewerken van video’s of spelen van games. Chromebooks zijn specifiek ontworpen voor eenvoudige, dagelijkse taken en zijn afhankelijk van internetverbinding voor veel van hun functionaliteit. Bovendien hebben ze beperkte opslagruimte, waardoor ze niet geschikt zijn voor het opslaan van grote bestanden. Als u veel offline werkt of veel bestanden opslaat, is een Chromebook misschien niet de beste keuze.

De Acer Chromebooks zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Chromebook

Op dit moment worden er 39 Acer Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €453,85,-. De goedkoopste Acer Chromebook die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 315 CB315-3H-C1FV. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €154,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken