x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Aansluitingen
Paneeltype
Bekijk 5 laptops

14 inch ASUS Chromebooks

5 Chromebooks
14 inch is het favoriete formaat van de meeste Chromebook gebruikers. Chromebooks van ASUS staan er daarnaast om bekend dat ze snel zijn, en ook nog eens betaalbaar. Vergelijk hieronder de beste 14 inch Chromebooks van ASUS.
filter 14 inch ASUS ChromebooksFilter

Krachtige ASUS Chromebooks met 14 inch display

De Chromebooks van ASUS staan bekend om twee dingen; snelheid en veel opslagruimte. De meeste ASUS Chromebooks komen met een opslagruimte van minimaal 128 GB waardoor u er veel data mee op kunt slaan. Daarnaast hebben de meeste Chromebooks van ASUS maar liefst 8 GB RAM, wat bijna overkill is voor een Chromebook.

Kiezen voor het 14 inch formaat is erg verstandig, aangezien 14 inch Chromebooks erg geliefd zijn. Ze zijn namelijk licht, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn als u bijvoorbeeld veel met het openbaar vervoer reist. Mocht u veel reizen en onderweg op de Chromebook werken, kan het ook verstandig zijn om te kiezen voor een model met touchscreen.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch ASUS Chromebook

Op dit moment worden er 5 14 inch ASUS Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €333,-. De goedkoopste 14 inch ASUS Chromebook die momenteel te vinden is, is de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0197. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €269,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken