x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Beeldscherpte
Gewicht
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 5 laptops

ASUS Chromebooks met touchscreen

5 Chromebooks
Bent u op zoek naar een Chromebook van ASUS met een touchscreen? Chromebooks met touchscreen maken het mogelijk om hem ook aan te sturen door middel van uw vinger of een stylus te tikken op het scherm. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld even geen muis mee hebt. Bekijk hieronder alle ASUS Chromebooks met touchscreen.
filter ASUS Chromebooks met touchscreenFilter

Touchscreens een extra stukje comfort op een ASUS Chromebook

Mocht u op zoek zijn naar een ASUS Chromebook, dan is het geen verkeerd idee om te kiezen voor een ASUS Chromebook met touchscreen. Met de touchscreen heeft u namelijk een hele nieuwe manier om uw Chromebook aan te sturen, namelijk met uw wijsvinger. Dit maakt het besturen van de laptop voor verschillende taken een stuk makkelijker.

Wilt u uw ASUS Chromebook met touchscreen ook als tablet gebruiken? Kies dan voor een 2-in-1 model die u kunt omklappen tot een tablet. Hierdoor kunt u de laptop nog makkelijker gebruiken, bijvoorbeeld op uw schoot in de auto of op de bank. Bij touchscreens heeft u eventueel ook nog de optie om een stylus te gebruiken in plaats van uw vinger, zodat er geen vette vingerafdrukken op het scherm komen.

De ASUS Chromebooks met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS Chromebook met touchscreen

Op dit moment worden er 5 ASUS Chromebooks met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €596,-. De goedkoopste ASUS Chromebook met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €479,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken