x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 14 laptops

ASUS Chromebooks

14 Chromebooks
ASUS biedt veel verschillende Chromebooks in hun assortiment, van kleine 14 inch Chromebooks tot grotere 17 inch modellen. De Chromebooks van ASUS zijn een goede keuze als u een wat kleiner budget hebt. Vergelijk hieronder welke ASUS Chromebooks er vandaag beschikbaar zijn.
filter ASUS ChromebooksFilter

Chromebooks van ASUS beschikbaar in verschillende formaten

ASUS biedt een aantal Chromebooks aan in verschillende formaten, van compacte en lichtgewicht modellen tot grotere modellen met meer ruimte op het scherm. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om te kiezen voor een formaat dat het beste bij hun gebruiksbehoeften past. Voor degenen die vaak onderweg zijn, zijn er bijvoorbeeld compacte en lichtgewicht Chromebooks beschikbaar die gemakkelijk mee te nemen zijn en een lange batterijduur hebben. Voor degenen die veel thuis of op kantoor werken zijn er aan de andere kant grotere 17 inch Chromebooks modellen met grotere schermen beschikbaar voor meer productiviteit.

ASUS Chromebooks met een touchscreen

Als u eens wat anders wilt, dan kunt u kiezen voor een ASUS Chromebook met touchscreen. Op deze Chromebooks is het mogelijk om hem aan te sturen met uw vinger, waardoor de muis en touchpad verleden tijd zijn. Dit soort Chromebooks worden ook wel 2-in-1 modellen genoemd, en sommige van deze modellen hebben ook een 360 graden scharnier waardoor deze om te vormen zijn tot een tablet.

De ASUS Chromebooks zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS Chromebook

Op dit moment worden er 14 ASUS Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €452,86,-. De goedkoopste ASUS Chromebook die momenteel te vinden is, is de Asus Chromebook C424MA-EB0230. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €279,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken