x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 26 laptops

Chromebooks met HDMI aansluiting

26 Chromebooks
Niet alle Chromebooks hebben tegenwoordig een HDMI aansluiting, welke toch handig is als u uw Chromebook bijvoorbeeld aan een monitor of beamer wilt koppelen. Een HDMI-poort is in Chromebooks vaak alleen bij de grotere formaten te vinden. Vergelijk hieronder alle Chromebooks die een HDMI aansluiting hebben.
filter Chromebooks met HDMI aansluitingFilter

De meeste Chromebooks hebben een HDMI-aansluiting

Veel Chromebooks hebben een HDMI-aansluiting, wat betekent dat u ze gemakkelijk aan kunt sluiten op een externe monitor, televisie of projector. Dit maakt ze geschikt voor presentaties, het bekijken van video's en het uitvoeren van taken op een groter scherm. Bovendien kunt u, door de Chromebook op een extern scherm aan te sluiten, ook gemakkelijk een tweede scherm gebruiken voor meer productiviteit en efficiëntie. Het is wel belangrijk om te controleren of uw specifieke Chromebook model een HDMI-aansluiting heeft, aangezien dit van model tot model kan variëren.

De Chromebooks met HDMI aansluiting zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Chromebook met HDMI aansluiting

Op dit moment worden er 26 Chromebooks met HDMI aansluiting aangeboden met een gemiddelde prijs van €530,19,-. De goedkoopste Chromebook met HDMI aansluiting die momenteel te vinden is, is de HP Chromebook 14b-nb0100nd (4P622EA). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €267,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i3 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken