x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 15 laptops

HP Chromebooks met touchscreen

15 Chromebooks
HP staat tussen de Chromebooks bekend als één van de snelste waarbij bijna alle modellen ook nog eens omklapbaar zijn. Als u een HP Chromebook met touchscreen zoekt, kunt u terecht bij meerdere modellen. De Chromebook x360 reeks is van HP de bekendste welke allemaal een touchscreen hebben.
filter HP Chromebooks met touchscreenFilter

Tientallen HP Chromebooks met touchscreen in het assortiment

We weten allemaal dat Chromebooks een uitkomst zijn als het gaat om simpele draagbare laptops. Ze blinken uit in het uitvoeren van basistaken zoals het bewerken van spreadsheets of documenten, en zijn met hun lichte gewicht makkelijk om overal mee naartoe te nemen.

Er zijn veel HP Chromebooks die in het bezit zijn van een touchscreen. Een touchscreen geeft iedere gebruiker een hele nieuwe manier voor het aansturen van de Chromebook. U kunt uw wijsvinger gebruiken om dingen op het scherm aan te tikken, waardoor u geen muis meer nodig hebt.

Sommige HP Chromebooks zijn omklapbaar, waardoor u hem met zijn touchscreen ook als een soort tablet kunt gebruiken. Zo kunt u hem bijvoorbeeld makkelijk op uw schoot leggen om een film te kijken na een lange werkdag.

De HP Chromebooks met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP Chromebook met touchscreen

Op dit moment worden er 15 HP Chromebooks met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €415,33,-. De goedkoopste HP Chromebook met touchscreen die momenteel te vinden is, is de HP Chromebook x360 14a-ca0107nd (4R8V0EA). Deze is te koop in 7 winkels met een prijs vanaf €299,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken