x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 29 laptops

HP Chromebooks

29 Chromebooks
Op zoek naar een Chromebook van het merk HP? HP is één van de uitblinkers als het gaat om Chromebooks. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de HP Chromebook x360 als u een omklapbare Chromebook met touchscreen wilt. U heeft daarnaast de keuze uit 13 inch en 14 inch modellen.
filter HP ChromebooksFilter

Veel Chromebooks in het assortiment van HP

HP is een van de fabrikanten die een aantal Chromebooks aanbiedt. HP Chromebooks zijn gebaseerd op het besturingssysteem Chrome OS van Google en zijn ontworpen voor eenvoudig en snel internetgebruik. HP Chromebooks zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder 14 inch, en sommige modellen hebben ook een touchscreen. HP biedt ook diverse modellen met verschillende specificaties, zoals processors, geheugen en opslagcapaciteit, zodat er voor iedere gebruiker een geschikte Chromebook beschikbaar is.

HP's Chromebooks zijn vaak een betaalbare en energiezuinige keuze voor mensen die voornamelijk online werken, zoals documenten bewerken, internetten en e-mail. Deze laptops zijn ook geschikt voor educatie doeleinden.

Het is wel belangrijk om te controleren of de specifieke HP Chromebook die u overweegt compatibel is met de software en tools die u gebruikt. Bovendien, als u specifieke beveiligings- of beheersvereisten heeft, zorg er dan voor dat deze kunnen worden voldaan met de gekozen HP Chromebook.

Is een HP Chromebook geschikt voor de middelbare school?

Chromebooks zijn in staat om veel van de taken die vereist zijn voor scholieren uit te voeren, zoals het maken van opdrachten, online research, e-mailen en samenwerken met groepjes. De cloudgebaseerde werkomgeving van Chrome OS is ook een goede oplossing voor schoolomgevingen, omdat het leerlingen in staat stelt om hun werk op te slaan in Google Drive en overal toegang te krijgen tot hun bestanden.

HP biedt een aantal modellen aan van Chromebooks die speciaal ontworpen zijn voor educatieve doeleinden, met features zoals een lange batterijduur, betrouwbare en snelle prestaties, en een degelijke bouwkwaliteit.

Daarom kunt u zeggen dat een HP Chromebook een geschikte keuze kan zijn voor de middelbare school, afhankelijk van de specifieke eisen van de school en de leerling. Het is wel belangrijk om te controleren of de specifieke HP Chromebook die u overweegt compatibel is met de software en tools die op de school gebruikt worden, en of de school deze toestaat als leerlingen die meenemen naar school.

De HP Chromebooks zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP Chromebook

Op dit moment worden er 29 HP Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €376,41,-. De goedkoopste HP Chromebook die momenteel te vinden is, is de HP chromebook 14A-NA0416ND. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €230,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken