x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 18 laptops

Lenovo Chromebooks

18 Chromebooks
Als het gaat om Chromebooks, dan is Lenovo toch wel één van de merken die hierin uitblinken. Lenovo biedt betaalbare Chromebooks in allerlei varianten. Kies bijvoorbeeld voor een Lenovo IdeaPad Flex 5 als u een omklapbare Chromebook wilt met een touchscreen.
filter Lenovo ChromebooksFilter

Chromebooks van Lenovo in allerlei formaten

Als het gaat om Chromebooks weten we allemaal dat Lenovo één van de beste merken is om uit te kiezen. Bij Lenovo heeft u de keuze uit verschillende formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een kleine 11 inch Chromebook, maar ook uit grotere 15 inch Chromebooks als u wat meer schermruimte zoekt. Naast het formaat heeft u ook de keuze uit verschillende hoeveelheden werkgeheugen en opslagruimte. Op deze manier kunt u een Lenovo Chromebook vinden die precies past bij uw eisen.

Lenovo Chromebooks met een touchscreen - iets voor u?

Er zijn veel Lenovo Chromebooks met touchscreen te vinden in het bovenstaande overzicht. Het voordeel aan een touchscreen is dat u het scherm ook met uw wijsvinger aan kunt sturen, wat erg relaxed is als u even niet uw touchpad of muis wilt gebruiken. Er zijn ook modellen die omklapbaar zijn, waardoor u uw Lenovo Chromebook ook als tablet kunt gebruiken. Dit is vooral ideaal als u bijvoorbeeld op de bank ligt en uw laptop wilt gebruiken om een film of serie te kijken.

De Lenovo Chromebooks zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo Chromebook

Op dit moment worden er 18 Lenovo Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €422,94,-. De goedkoopste Lenovo Chromebook die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken