x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 50 laptops

Chromebooks met touchscreen

50 Chromebooks
Een Chromebook is een lichtgewicht laptop die te gebruiken is voor simpele taken zoals het opmaken van e-mails of bewerken van documenten in Google Drive. Wanneer u kiest voor een Chromebook met touchscreen, kunt u hem ook aansturen met uw wijsvinger. Dit is ideaal aangezien u uw Chromebook dan ook als tablet kunt gebruiken.
filter Chromebooks met touchscreenFilter
Meer Chromebooks met touchscreen

Waar kunt u een touchscreen op een Chromebook voor gebruiken?

Op een Chromebook kunt u een touchscreen gebruiken om dezelfde soort taken uit te voeren als op een Windows laptop met een touchscreen. Dit betekent dat u met uw vingers kunt tikken, vegen en knijpen om te navigeren door het besturingssysteem, webpagina's te bekijken en te bewerken, apps te openen en te gebruiken, enzovoort. Touchscreens zijn vooral handig als u op zoek bent naar een Chromebook dat gemakkelijk te gebruiken is met slechts één hand, of als u gewend bent aan het gebruik van touchscreens op uw smartphone of tablet.

De Chromebooks met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Chromebook met touchscreen

Op dit moment worden er 50 Chromebooks met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €475,44,-. De goedkoopste Chromebook met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken