x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Extra opties
Bekijk 3 laptops

13 inch Dell laptops

3 laptops
Bent u op zoek naar een wat kleinere Dell laptop? Dan is misschien een Dell laptop met 13 inch schermformaat wel iets voor u. Er zijn veel kleine laptops van Dell die een schermgrootte hebben van maar 13 inch, en alsnog krachtige specs bevatten om middelzware tot zware software te draaien. Vergelijk hieronder alle 13 inch Dell laptops.
filter 13 inch Dell laptopsFilter

Waar is een 13 inch Dell laptop goed voor?

Een 13 inch laptop is een goede keuze voor dagelijks gebruik, zoals het bekijken van e-mails, het browsen op het web en het bekijken van films. Vanwege zijn compacte formaat en lichte gewicht kan een 13 inch Dell laptop ook makkelijk overal mee naartoe worden genomen, waardoor Dell laptops van dit formaat ideaal zijn voor bijvoorbeeld studenten of zakelijke gebruikers.

Tussen de 13 inch Dell laptops staan allerlei verschillende modellen die allemaal voor een ander doeleind gebruikt kunnen worden. Mocht u een krachtige 13 inch Dell laptop nodig hebben, dan kiest u bijvoorbeeld voor een Dell laptop met i7 processor en 16 GB RAM. Ook kunt u kiezen voor een Dell laptop met touchscreen, als dat iets is wat u altijd al eens had willen proberen.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch Dell laptop

Op dit moment worden er 3 13 inch Dell laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €860,67,-. De goedkoopste 13 inch Dell laptop die momenteel te vinden is, is de Dell Latitude 3330 (C1TCG). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €714,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken