x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 5 laptops

14 inch Dell laptops

5 laptops
Bent u op zoek naar een 14 inch laptop van Dell? Dell heeft veel 14 inch laptops die razendsnel zijn. Ze bevatten vaak een goede processor en veel RAM om zelfs de zwaarste programma's te kunnen draaien. Bekijk hieronder alle 14 inch laptops die beschikbaar zijn van Dell.
filter 14 inch Dell laptopsFilter

14 inch een goede middelmaat voor Dell laptops

14 inch is binnen Dell laptops één van de beste formaten als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn binnen deze categorie flink wat Dell laptops beschikbaar voor ieder budget, welke allemaal andere plus- en minpunten hebben.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 14 inch gaming laptop van Dell met een snelle videokaart, veel RAM en genoeg opslagruimte voor vele games. Bent u een student met weinig budget en zoekt u een simpele laptop voor schooltaken, kies dan voor een 14 inch Dell laptop met i5 processor, 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte. Deze laptops zijn een stuk goedkoper en alsnog geschikt voor uw doeleinden.

Mocht 14 inch net iets te klein zijn voor uw nieuwe Dell laptop, dan kunt u ook kijken tussen het aanbod aan 15 inch Dell laptops. Het aanbod binnen dit formaat is ook gelijk een flink stuk groter.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch Dell laptop

Op dit moment worden er 5 14 inch Dell laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1843,-. De goedkoopste 14 inch Dell laptop die momenteel te vinden is, is de Dell Latitude 7420 (88JK9). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €939,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken