x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 6 laptops

15 inch Dell laptops

6 laptops
Op zoek naar een Dell laptop met 15 inch scherm? 15 inch Dell laptops bieden een goede verhouding tussen draagbaarheid en performance. Veel van de onderstaande Dell laptops hebben namelijk krachtige specificaties, en zijn met hun 15 inch nog redelijk licht in gewicht.
filter 15 inch Dell laptopsFilter

Veel 15 inch Dell laptops te koop voor iedere soort gebruiker

Wat voor soort gebruiker u ook bent, 15 inch Dell laptops zijn er in allerlei combinaties van specs. Hierdoor is er voor iedere soort gebruiker wel een geschikte 15 inch Dell laptop te vinden binnen uw prijsklasse.

Zoekt u bijvoorbeeld een razendsnelle 15 inch gaming laptop van Dell? Dan kiest u voor een model met 16 of 32 GB RAM, een snelle NVIDIA-videokaart en een quad HD scherm. Hierdoor geniet u van de beste performance in uw favoriete games, en ook nog eens in de beste schermkwaliteit.

15 inch Dell laptops ook nog eens draagbaar

15 inch is een geweldig formaat voor een Dell laptop die u vaak meeneemt. Ze zijn namelijk niet al te groot, en daardoor ook niet te zwaar. Hierdoor passen ze makkelijk in de gemiddelde rugzak, en klapt u ze ook nog eens makkelijk open als u tussendoor bijvoorbeeld wat aantekeningen wilt maken. Mocht u een laptop zoeken die nog lichter en compacter is, dan raden we aan om tussen de 13 inch modellen van Dell te kijken.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch Dell laptop

Op dit moment worden er 6 15 inch Dell laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1098,67,-. De goedkoopste 15 inch Dell laptop die momenteel te vinden is, is de Dell Latitude 3520 (0G6G5). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €625,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken