x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Aanbevolen voor
Bekijk 1 laptops

17 inch Dell laptops

1 laptops
Op zoek naar een Dell inch met 17 inch schermgrootte? Op grotere laptops past meer op het scherm, waardoor 17 inch een erg populair formaat is. 17 inch Dell laptops zijn vaak erg snel, vanwege hun krachtige processor en veel RAM. Bekijk hieronder welke Dell laptops met 17 inch scherm er beschikbaar zijn.
filter 17 inch Dell laptopsFilter

Grote en krachtige 17 inch Dell laptops

Tussen de 17 inch Dell laptops zijn veel razendsnelle modellen te vinden, waaronder meerdere uit de Dell XPS 17 reeks. Deze laptops hebben allemaal een snelle processor, veel RAM en opslagruimte, en ook een snelle NVIDIA-videokaart wat het spelen van de nieuwste games mogelijk maakt.

Wilt u het scherm ook aansturen met uw wijsvinger? Kies dan voor een 17 inch Dell laptop met touchscreen. Hierdoor bespaart u enorm aangezien u geen aparte tablet meer in huis hoeft te halen.

Mocht het aanbod aan 17 inch Dell laptops tegenvallen en u geen passend model kunnen vinden, dan kunt u ook nog een maatje downgraden. Met een 15 inch Dell laptop kunt u in principe dezelfde performance behalen, maar wel een stuk makkelijker meenemen vanwege een lichter gewicht en compacter model.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken