x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Gewicht
Extra opties
Bekijk 5 laptops

Dell laptops met Intel Core i5 processor

5 laptops
Op zoek naar een snelle Dell laptop met i5 processor? In het assortiment van beschikbare Dell i5 laptops zijn veel krachtpatsers te vinden met veel RAM en opslagruimte. Tussen de Dell laptops met Intel Core i5 processor zijn ook lichte modellen te vinden met een gewicht van maar 1,2 kilogram - ideaal voor als u vaak onderweg bent.
filter Dell laptops met Intel Core i5 processorFilter

Dell laptops met i5 processor voor alle soorten gebruikers

Wat voor soort gebruiker u ook bent, in het grote aanbod aan Dell laptops met Intel Core i5 processor is altijd wel een geschikt model voor u te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat kleinere 13 inch Dell laptop met i5 processor welke u gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Zoekt u wat meer kracht in uw nieuwe Dell laptop? Kies dan voor een wat groter model. Zo heeft een 17 inch Dell laptop vaak net een wat betere Intel Core i5 processor met meer cores en een hogere kloksnelheid. Het nadeel aan zo’n groter model is natuurlijk wel dat hij wat zwaarder is en u hem hierdoor wat moeilijker mee kunt nemen.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Dell laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 5 Dell laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1056,-. De goedkoopste Dell laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de Dell Latitude 3330 (C1TCG). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €714,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken