x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Gewicht
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 6 laptops

Dell laptops met Intel Core i7 processor

6 laptops
Op zoek naar een Dell laptop met Intel Core i7 processor? Er zijn veel snelle Dell laptops met i7 processor, waardoor u de keuze heeft uit veel modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een 13 inch model met 16 GB RAM, of een 17 inch Dell laptop met quad HD display. Vergelijk hieronder alle Dell i7 laptops.
filter Dell laptops met Intel Core i7 processorFilter

Razendsnelle Dell laptops met i7 processor

Op zoek naar een razendsnelle Dell laptop? Dell laptops met Intel Core i7 processor staan er om bekend dat ze een hoge kloksnelheid hebben en meerdere cores, waardoor uw Dell laptop geschikt is voor bijna iedere taak. Taken als fotobewerking, videobewerking en soms zelfs gaming kunnen Dell laptops met i7 processor gemakkelijk aan.

Naast een i7 processor hebben deze Dell laptops vaak ook 16 GB of meer RAM. Mocht u veel data op willen slaan, kies dan voor een i7 Dell laptop met minimaal 512 GB opslagruimte.

Op iedere Dell laptop is het mogelijk om in goede kwaliteit uw favoriete film en series te kijken. Mocht u de beste schermkwaliteit willen hebben, kies dan voor een quad HD scherm en een hoge verversingssnelheid.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Dell laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 6 Dell laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1969,-. De goedkoopste Dell laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Dell Precision 3470 (6HMWH). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €1429,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken