x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Bekijk 0 laptops

Dell laptops met touchscreen

0 laptops
Dell laptop met touchscreen kopen? Een touchscreen is een handige toevoeging aan een Dell laptop, aangezien u geen muis of touchpad meer nodig hebt. Tussen de Dell laptops met touchscreen heeft u de keuze uit meerdere formaten, namelijk 13, 15, of 17 inch. Al deze laptops hebben veel RAM en een snelle processor voor goede prestaties.
filter Dell laptops met touchscreenFilter

Kleine Dell laptops met touchscreen ideaal voor onderweg

Mocht u op zoek zijn naar een kleine Dell laptop, overweeg dan om te kiezen voor een model met touchscreen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 13 inch Dell laptop met touchscreen. Deze neemt u makkelijk overal mee naartoe, omdat deze compact zijn en gemiddeld een gewicht hebben van maar rond de 1,3 kilogram.

Ook krachtige 17 inch Dell laptops met touchscreen beschikbaar

Mocht u op zoek zijn naar een Dell laptop met touchscreen wilt u ook zware taken uit kunnen voeren zoals het spelen van games? Er zijn veel 17 inch Dell laptops beschikbaar met een touchscreen met een krachtige processor en snelle NVIDIA-videokaart. Naast games kunnen deze Dell laptops met touchscreen ook andere zware taken aan zoals het bewerken van foto’s of video’s.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken