x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Beeldscherpte
Gewicht
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 8 laptops

Gaming laptops met Intel Core i5 processor

8 laptops
Op zoek naar een betaalbare gaming laptop met Intel Core i5 processor? Voor het spelen van games op medium settings is een Intel Core i5 vaak al genoeg. Door niet voor de allerbeste processor te kiezen kunt u een hoop geld besparen, waardoor u met minder budget ook een goede gaming laptop kunt kopen.
filter Gaming laptops met Intel Core i5 processorFilter

Is een Intel Core i5 processor goed genoeg voor games?

Een Intel Core i5 processor is een goede keuze voor het spelen van games. De i5 is een krachtige processor en is in staat om de meeste moderne games te draaien op medium tot hoge instellingen. Er zijn echter enkele zwaardere games die problemen kunnen hebben met een i5-processor, zoals games met veel grafische detail of die veel rekenkracht vereisen.

Er zijn veel games die kunnen worden gespeeld op een gaming laptop met een i5 processor, zoals Fortnite, CS:GO, Minecraft, League of Legends, en vele andere populaire games. Maar voor games zoals Call of Duty: Warzone, Cyberpunk 2077, Battlefield V, of andere recente games met veel grafische details, kan een i5 processor niet altijd voldoende zijn voor de allerhoogste instellingen, of überhaupt voor een vloeiende gameplay.

Het voordeel van een i7 processor ten opzichte van een i5

Een gaming laptop met i7 processor biedt een aantal voordelen ten opzichte van een i5, zoals meer rekenkracht, meer cores, en Hyper-Threading technologie. Dit kan helpen bij het verminderen van de belasting van de processor en kan de prestaties van de processor verbeteren bij het uitvoeren van zware taken, waaronder dus ook het spelen van zware games.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 8 Gaming laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1273,25,-. De goedkoopste Gaming laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de HP Victus 16-d1350nd (68U46EA). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €999,-. Hij bevat een 16,1 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken