x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 143 laptops

Gaming laptops met Intel Core i7 processor

143 laptops
Op zoek naar een gaming laptop met Intel Core i7 processor? Als u kiest voor een Intel Core i7 processor in een gaming laptop, dan heeft uw laptop genoeg rekenkracht voor het spelen van zware games. Daarnaast is het draaien van andere zware software zoals een foto- of videobewerkingsprogramma ook geen probleem.
filter Gaming laptops met Intel Core i7 processorFilter
Meer Gaming laptops met Intel Core i7 processor

Gaming laptops met een Intel Core i7 processor

Er zijn veel gaming laptops te koop met een Intel Core i7 processor. De i7 is één van de krachtigste processors op de markt en biedt een uitstekende prestatie voor zware taken, waaronder gaming. De i7 is voorzien van meerdere cores en threads, wat betekent dat het efficiënt kan multitasken en snel kan reageren op veeleisende games. Bovendien hebben veel i7-processors een hoge kloksnelheid, waardoor ze een snelle prestatie bieden voor games die veel rekenkracht vereisen dan een gaming laptop met i5 processor.

Veel merken die gaming laptops met i7 processor aanbieden

HP heeft de meeste gaming laptops in hun assortiment met een Intel Core i7 processor. Alle HP i7 laptops zijn geschikt voor het spelen van games, kijken van films en ook zakelijk gebruik. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een ASUS laptop met i7 processor. Deze hebben over het algemeen veel opslagruimte waardoor u ook nog eens veel games op kunt slaan. Zoekt u echt een krachtige laptop, dan moet u kiezen voor een i7 laptop van MSI. Deze bevatten vaak de nieuwste NVIDIA-videokaarten zoals de RTX 3080, waardoor u iedere game op hoge settings kunt spelen.

De Gaming laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 143 Gaming laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1815,9,-. De goedkoopste Gaming laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 7 (A715-51G-760R). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1018,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken