x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Gewicht
Helderheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 65 laptops

Gaming laptops tot 500 euro

65 laptops
Laptops onder de 500 euro zullen niet de beste specificaties hebben en u zult er ook niet de nieuwste games op kunnen spelen, maar voor lichtere games zijn ze prima inzetbaar. Bekijk hieronder alle gaming laptops onder de 500 euro met minimaal 8 GB RAM. Al deze laptops hebben een schermgrootte van minimaal 15 inch en een processor die snel genoeg is voor lichte tot middelzware games.
filter Gaming laptops tot 500 euroFilter
Meer Gaming laptops tot 500 euro

Voor €500 heeft u een laptop voor lichte games

Bent u op zoek naar een nieuwe gaming laptop en heeft u een budget van maar 500 euro? We kunnen in ieder geval al vertellen dat u geen laptop voor 500 euro zult vinden waar u de allernieuwste games mee gaat kunnen spelen. Hiervoor heeft u namelijk veel RAM, een goede processor en snelle videokaart nodig.

Mocht u op zoek zijn naar een gaming laptop voor lichte games zoals bijvoorbeeld Old School RuneScape, Sims 4 of Minecraft, dan zit u met een budget van 500 euro wel goed. Deze games vereisen namelijk niet veel, en heeft u genoeg aan 8 GB RAM en een simpele Intel Core i3 processor.

Mocht u net iets meer budget hebben, dan kunt u kiezen voor een gaming laptop van 700 euro om wat meer keuze te hebben qua games.

De Gaming laptops tot 500 euro zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop tot 500 euro

Op dit moment worden er 65 Gaming laptops tot 500 euro aangeboden met een gemiddelde prijs van €446,4,-. De goedkoopste Gaming laptop tot 500 euro die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 X515MA-EJ493W. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €329,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken