x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 131 laptops

Gaming laptops tot 600 euro

131 laptops
Voor onder de 600 euro zijn er nog prima gaming laptops te verkrijgen. Deze laptops hebben een redelijke processor en 8 GB of 16 GB RAM (werkgeheugen). U zult hier niet de allernieuwste games mee kunnen spelen, maar lichtere games als Minecraft of Old School RuneScape zullen geen probleem zijn.
filter Gaming laptops tot 600 euroFilter
Meer Gaming laptops tot 600 euro

Eenvoudige gaming laptops onder de 600 euro

Als u niet veel eisen heeft en ook niet de allernieuwste games op de hoogste instellingen wilt spelen, dan zijn er genoeg gaming laptops onder de 600 euro te vinden die aan uw eisen voldoen. Met deze laptops kunt u eenvoudige games spelen zoals Minecraft of Old School RuneScape, maar ook wat uitgebreidere games op lagere instellingen zoals Fortnite.

De specificaties die u kunt verwachten voor een gaming laptop onder de 600 euro zijn natuurlijk ook niet geweldig. Over het algemeen zult u gaming laptops zien met 8 GB of 16 GB RAM, en maximaal 512 GB aan opslagruimte. U heeft voornamelijk de keuze uit 15 of 17 inch gaming laptops.

De Gaming laptops tot 600 euro zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop tot 600 euro

Op dit moment worden er 131 Gaming laptops tot 600 euro aangeboden met een gemiddelde prijs van €502,33,-. De goedkoopste Gaming laptop tot 600 euro die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 X515MA-EJ493W. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €329,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken