x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 226 laptops

Gaming laptops tot 700 euro

226 laptops
Het lijkt misschien niet zo, maar voor onder de 700 euro kunt u nog een prima gaming laptop scoren. Al deze laptops hebben meer dan 8 GB RAM en een goede processor. Het enige wat er mist is een high-end videokaart, maar voor lichte tot middelzware games is dat geen probleem. Bekijk hieronder alle gaming laptops tot 700 euro en maak een keuze.
filter Gaming laptops tot 700 euroFilter
Meer Gaming laptops tot 700 euro

Weinig budget? Kies voor een gaming laptop onder de 700 euro

Op zoek naar een nieuwe gaming laptop en heeft u een budget van maar 700 euro? Niet getreurd, want er zijn alsnog veel mogelijkheden. Allereerst willen we wel even laten weten dat het op een gaming laptop van 700 euro niet mogelijk is om de nieuwste games op hoge instellingen te spelen. Hier heeft u echt een snelle NVIDIA-videokaart nodig.

Voor 700 euro kunt u wel een laptop kopen voor het spelen van wat lichtere games. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sims 4 of Minecraft. Ook browser games kunnen natuurlijk op deze laptops worden gespeeld.

Binnen de 700 euro prijsklasse zijn er veel formaten te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een 15 inch gaming laptop of 17 inch gaming laptop. Het kleinere formaat is ideaal als u een gebruiker bent die vaak onderweg is, en geen groot en zwaar model wilt hebben.

Mocht u uw budget iets hoger kunnen maken, dan kunt u ook kiezen voor een gaming laptop van 800 euro. Deze bieden nét even iets meer dan die van 700 euro.

De Gaming laptops tot 700 euro zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop tot 700 euro

Op dit moment worden er 226 Gaming laptops tot 700 euro aangeboden met een gemiddelde prijs van €559,-. De goedkoopste Gaming laptop tot 700 euro die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 X515MA-EJ493W. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €329,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken