x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 133 laptops

Gaming laptops tot 800 euro

133 laptops
Wilt u een nieuwe laptop kopen maar heeft u niet al te veel budget? Een gaming laptop onder de 800 euro kan niet de nieuwste games aan, maar kan genoeg middelzware games spelen in de beste kwaliteit. Vergelijk hieronder welke gaming laptop tot 800 euro het beste bij uw doeleinden past.
filter Gaming laptops tot 800 euroFilter
Meer Gaming laptops tot 800 euro

Redelijke gaming laptops te vinden onder de 800 euro

Bent u op zoek naar een nieuwe gaming laptop en heeft u een budget van maar 800 euro? Wees dan niet getreurd, want er zijn binnen deze prijsklasse veel laptops te vinden waar de meeste games op te spelen zijn.

Al hoewel het er niet veel zijn, kan het soms voorkomen dat er een razendsnelle gaming laptop met RTX 3050 te vinden is voor onder de 800 euro. Deze gaming laptops zijn goed genoeg voor het spelen van bijna iedere game.

De gemiddelde gaming laptop onder de 800 euro zal de allernieuwste games in de hoogste instellingen alleen niet aan kunnen. De meeste nieuwere games zullen wel gespeeld kunnen worden, maar op lage instellingen en zonder soepele spelervaring.

De Gaming laptops tot 800 euro zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Gaming laptop tot 800 euro

Op dit moment worden er 133 Gaming laptops tot 800 euro aangeboden met een gemiddelde prijs van €672,78,-. De goedkoopste Gaming laptop tot 800 euro die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 3 A315-43-R4YB. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €353,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken