x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 28 laptops

14 inch HP laptops met Intel Core i5 processor

28 laptops
Er bestaan veel HP laptops met een 14 inch schermformaat en een snelle Intel Core i5 processor. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een HP ProBook of HP EliteBook. Over het algemeen zijn al deze laptops geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor fotobewerking of het spelen van lichte games.
filter 14 inch HP laptops met Intel Core i5 processorFilter

14 inch HP laptops met i5 processor geschikt voor zware taken

Over het algemeen zijn HP laptops natuurlijk al snel, en met een Intel Core i5 processor er in zijn ze nog sneller. Intel Core i5 processors hebben meerdere cores en een hoge kloksnelheid waardoor ze uw programma’s snel op kunnen starten en ook snel kunnen laten draaien (inclusief multitasking).

Is een 14 inch HP laptop een goede keuze voor studenten?

Het formaat van 14 inch maakt de HP laptop compact en draagbaar, wat handig is voor studenten die onderweg nog even willen studeren of naar college gaan. Afhankelijk van het specifieke model, kunnen sommige 14 inch HP laptops met i5 processor ook nog uitgerust zijn met veel RAM, wat betekent dat ze geschikt zijn voor taken zoals het schrijven van essays, het bekijken van video's en het uitvoeren van lichtere computertaken.

Sommige HP i5 laptops met 14 inch scherm kunnen een lange batterijduur bieden, wat betekent dat u de laptop de hele dag kunt gebruiken zonder hem op te hoeven laden. Dit is ideaal aangezien er in de gemiddelde collegezaal vaak niet genoeg stopcontacten zijn voor iedereen. Daarnaast zijn veel 14 inch HP laptops met i5 processor ook nog erg betaalbaar, wat voor de student natuurlijk ook gunstig is.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch HP laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 28 14 inch HP laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €935,79,-. De goedkoopste 14 inch HP laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de HP Laptop 14s-dq4935nd. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €499,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken