x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 108 laptops

14 inch HP laptops

108 laptops
Op zoek naar een nieuwe 14 inch laptop van HP? HP biedt meerdere verschillende 14 inch laptops in hun assortiment. Zo heeft u de keuze uit meerdere ProBook en EliteBook modellen, waardoor er voor iedereen wel een geschikte HP laptop met de juiste specs van 14 inch te vinden is.
filter 14 inch HP laptopsFilter
Meer 14 inch HP laptops

14 inch HP laptops vooral populair onder studenten

Het grootste voordeel van een HP laptop met 14 inch scherm is zijn gewicht van tussen de 1 kg en 1,5 kg. Hierdoor kan hij makkelijk overal mee naartoe worden genomen, waardoor een 14 inch HP laptop vaak wordt gekozen door zakelijke gebruikers en studenten. Met een batterijduur van tussen de 6 á 8 uur kunt u er ook een hele dag mee door zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.

Bijna iedere 14 inch HP laptop heeft een full HD scherm, waardoor ze geschikt zijn om uw favoriete film of serie mee te kijken. Kiest u voor een 14 inch HP laptop met i5 processor? Dan is het zelfs mogelijk om games te spelen op uw nieuwe laptop.

14 inch Chromebooks van HP erg geliefd

Tussen het bovenstaande aanbod aan HP laptops zijn ook veel 14 inch Chromebooks te vinden. Deze zijn ideaal voor als u wat minder budget hebt, en genoeg hebt aan een simpele laptop die geschikt is voor basistaken zoals het bewerken van documenten en versturen van e-mails.

Tegenwoordig zijn er ook genoeg HP Chromebooks te vinden met 8 GB RAM waardoor ook zwaardere apps kunnen worden gedraaid. Deze Chromebooks hebben vaak ook tot wel 256 GB opslagruimte waardoor u ook veel meer apps, foto’s en video’s op kunt slaan.

De 14 inch HP laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch HP laptop

Op dit moment worden er 108 14 inch HP laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €813,12,-. De goedkoopste 14 inch HP laptop die momenteel te vinden is, is de HP chromebook 14A-NA0416ND. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €230,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken