x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Extra opties
Bekijk 22 laptops

HP 15s laptops

22 laptops
De HP 15s laptop reeks bestaat uit snelle 15 inch HP laptops voor ieder budget. Zo zijn er goedkopere HP 15s laptops met een simpele Intel Core i3 processor, maar ook razendsnelle modellen met veel RAM en een snelle i7 processor. Vergelijk alle HP 15s modellen hieronder om te kijken welke het beste bij u past.
filter HP 15s laptopsFilter

HP 15s laptops: budget laptops met goede prestaties

Als u op zoek bent naar een betaalbare laptop die alsnog goede prestaties biedt, dan moet u zeker de HP 15s reeks onder de loep nemen. Deze reeks bestaat uit topklasse 15 inch HP laptops met een goede batterijduur.

Iedere HP 15s laptop heeft een goede Intel Core of AMD Ryzen processor. Deze heeft meerdere cores, en een kloksnelheid die goed genoeg is voor het draaien van middelzware software en multitasking. Kiest u voor minimaal 8 GB RAM, dan is het ook mogelijk om lichte games te spelen op uw laptop.

Op iedere HP 15s laptop is het mogelijk om films te kijken in goede kwaliteit. Het beeldscherm heeft namelijk een verversingssnelheid van 60 Hertz, wat alle scènes die u kijkt in goede kwaliteit kan tonen.

De HP 15s laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP 15s laptop

Op dit moment worden er 22 HP 15s laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €513,32,-. De goedkoopste HP 15s laptop die momenteel te vinden is, is de HP 15s-eq1716nd (546T9EA). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €349,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 3 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken