x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 72 laptops

16 inch HP laptops

72 laptops
Wilt u een HP laptop kopen maar is 17 inch net even te groot? Misschien dat een 16 inch HP laptop iets voor u is. Als u games wilt spelen, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de HP OMEN 16 reeks. Deze krachtige gaming laptops hebben veel RAM en een goede videokaart voor het spelen van de nieuwste games. Voor basisgebruik en studenten is er de HP EliteBook reeks met een goede batterijduur.
filter 16 inch HP laptopsFilter
Meer 16 inch HP laptops

Groot aanbod aan 16 inch laptops van HP

Wat voor gebruiker u ook bent, er is altijd een 16 inch HP laptop te vinden tussen het grote aanbod. Alle laptops in het bovenstaande overzicht kunnen worden gebruikt voor het uitvoeren van basistaken, waarbij u moet denken aan het spelen van lichte games, bewerken van tekstdocumenten en versturen van e-mails.

Iedere 16 inch HP laptop heeft minimaal 512 GB aan opslagruimte. Dit is voor de meeste gebruikers meer dan genoeg, aangezien u hier honderden apps op kunt installeren, of duizenden video’s op kunt downloaden.

De meeste 16 inch HP laptops zijn geschikt voor gaming

Tussen de 16 inch HP laptops zijn veel reeksen te vinden die speciaal gemaakt zijn voor gaming, zoals de OMEN 16 en Victus 16. Al deze HP gaming laptops hebben een krachtige videokaart en veel RAM om al uw favoriete games in de hoogste settings te kunnen spelen. Naast gaming is het natuurlijk ook mogelijk om andere zware taken uit te voeren, zoals foto- en videobewerking en virtual reality.

De 16 inch HP laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 16 inch HP laptop

Op dit moment worden er 72 16 inch HP laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €2037,17,-. De goedkoopste 16 inch HP laptop die momenteel te vinden is, is de HP Victus 16-s0950nd. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €899,-. Hij bevat een 16,1 inch display en een snelle AMD Ryzen 5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken