x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 42 laptops

17 inch HP laptops

42 laptops
Op zoek naar een nieuwe HP laptop? Misschien is een 17 inch scherm wel de juiste keuze voor u. HP heeft vele krachtige 17 inch laptops in hun assortiment, waarvan vele zelfs de zwaarste taken aan kunnen. Kies bijvoorbeeld voor de HP OMEN voor een krachtige gaming laptop, of een HP Probook welke geschikt is voor studenten en zakelijk gebruik.
filter 17 inch HP laptopsFilter
Meer 17 inch HP laptops

17 inch HP laptops voor iedere soort gebruiker

HP laptops met 17 inch schermgrootte staan bekend om één ding, en dat is snelheid. Ze hebben allemaal een snelle processor met hoge kloksnelheid, waardoor middelzware tot zware software net als multitasken geen enkel probleem voor ze is. Daarnaast zijn er veel modellen te vinden met 16 GB of zelfs 32 GB RAM voor de zwaarste taken.

Wilt u na een lange werkdag lekker neerploffen op de bank om een leuke serie te kijken? Kies dan voor een 17 inch HP laptop met een resolutie van full HD of beter. Er zijn ook laptops te vinden met Quad HD resolutie voor de allerbeste beeldkwaliteit, deze kosten alleen wel een stuk meer.

17 inch HP laptops de favoriet onder gamers

Er zijn veel HP gaming laptops met een 17 inch schermformaat waar gamers erg over te spreken zijn. Reeksen zoals de HP OMEN 17 zijn erg populair, en dat is niet gek aangezien ze beschikken over de beste videokaarten zoals de NVIDIA GeForce RTX 3070 en 3080 Ti. Deze 17 inch gaming laptops van HP zijn krachtig genoeg voor het spelen van de nieuwste games, zoals Call of Duty: Warzone en iedere Battlefield. Een nadeel aan deze 17 inch HP laptops is wel dat ze vaak een batterijduur hebben van maximaal 8 uur en redelijk zwaar zijn.

De 17 inch HP laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch HP laptop

Op dit moment worden er 42 17 inch HP laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1124,12,-. De goedkoopste 17 inch HP laptop die momenteel te vinden is, is de HP 17-cp2935nd. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €399,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle AMD Ryzen 3 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken