x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 25 laptops

HP laptops met Intel Core i3 processor

25 laptops
Zoekt u een HP laptop met Intel Core i3 processor? Laptops met een Intel Core i3 processor zijn geschikt voor basistaken zoals het surfen op internet, bewerken van documenten, en (afhankelijk van het type laptop) het spelen van lichte games. Bekijk hieronder welke laptops met een Intel Core i3 processor HP in het assortiment heeft.
filter HP laptops met Intel Core i3 processorFilter

HP laptops met i3 processor zijn ideaal voor basisgebruik

Van een laptop met Intel Core i3 processor moet u natuurlijk nooit al te veel verwachten, ook niet als hij van het geweldige merk HP is. Een HP laptop met i3 processor is geschikt voor het uitvoeren van basistaken, zoals het versturen van mails, bewerken van een presentatie of het spelen van lichte games. Mocht u toch op zoek zijn naar iets krachtigers, dan raden we aan om te kiezen voor een HP laptop met i5 processor.

De HP laptops met Intel Core i3 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP laptop met Intel Core i3 processor

Op dit moment worden er 25 HP laptops met Intel Core i3 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €512,8,-. De goedkoopste HP laptop met Intel Core i3 processor die momenteel te vinden is, is de HP Chromebook 14b-nb0100nd (4P622EA). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €267,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i3 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken