x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 126 laptops

HP laptops met Intel Core i7 processor

126 laptops
Op zoek naar een HP laptop met Intel Core i7 processor? Laptops met een Intel Core i7 processor zijn krachtig genoeg om zware software op te draaien en games op te spelen. Voor een zakelijke laptop of als student kunt u kiezen voor een HP ProBook of HP EliteBook. Mocht u een laptop zoeken met krachtige videokaart voor gaming of videobewerking, dan is de HP OMEN een aanrader.
filter HP laptops met Intel Core i7 processorFilter
Meer HP laptops met Intel Core i7 processor

HP laptops met i7 processor in allerlei formaten

Of u nu een kleinere 13 inch HP laptop zoekt of een grote 17 inch HP laptop, een HP laptop met i7 processor is er in ieder formaat wel te vinden. U kunt kiezen voor een kleiner formaat als u een lichte laptop zoekt om overal mee naartoe te nemen. Grotere laptops zijn vaak krachtiger en zijn beter om te kiezen als u vaak vanaf dezelfde plek gaat werken.

Over het algemeen heeft bijna iedere i7 HP laptop veel opslagruimte, soms tot wel 1 TB. Hierdoor komt u nooit opslagruimte te kort als u van plan bent om veel games, foto’s of video’s op te gaan slaan.

HP laptops met i7 processor ook geschikt voor gaming

Veel HP gaming laptops zijn in het bezit van een i7 processor. Deze laptops hebben ook 16 of 32 GB RAM en een goede videokaart, waardoor ze bijna iedere game aan kunnen op de hoogste instellingen.

Een nadeel aan HP laptops met i7 processor die ook geschikt zijn voor gaming is hun lage batterijduur. Componenten zoals een krachtige videokaart vreten namelijk stroom, waardoor de accu een stuk sneller leeg is dan bij een gemiddelde laptop.

De HP laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 126 HP laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1586,93,-. De goedkoopste HP laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de HP Pavilion 14-dv2540nd (6F797EA). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €699,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken