x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Gewicht
Touchscreen
Aansluitingen
Materiaal
Extra opties
Bekijk 11 laptops

HP Pavilion 14 laptops

11 laptops
Een 14 inch HP Pavilion laptop is een goede keuze als u een HP Pavilion laptop zoekt die makkelijk mee te nemen is. U heeft hierbij de keuze uit verschillende processoren, zoals een AMD Ryzen 5 of Intel Core i7. Bekijk hieronder welke HP Pavilion 14 laptops er vandaag beschikbaar zijn.
filter HP Pavilion 14 laptopsFilter

Verschillende HP Pavilion 14 laptops voor iedere soort gebruiker

De HP Pavilion 14 reeks bestaat uit meerdere 14 inch HP laptops voor iedere soort gebruiker. Zo is iedere laptop uit de HP Pavilion 14 reeks geschikt voor basisgebruik, waarbij u moet denken aan het versturen van e-mails en bewerken van documenten.

Als het gaat om werkgeheugen heeft u bij de HP Pavilion 14 keuze uit meerdere opties. Zo kunt u kiezen uit een laptop met 4 GB RAM, 8 GB of 16 GB. Aangezien iedere HP Pavilion 14 laptop hele verschillende specificaties heeft, kunt u altijd precies een model kiezen die het beste bij u past.

Zoekt u een HP Pavilion 14 laptop om mee te gamen? Er zijn helaas geen laptops in de Pavilion 14-reeks met een goede videokaart. Als u 15 inch ook een prima formaat vindt, dan kunt u kiezen voor een HP Pavilion 15 aangezien hier wel laptops met NVIDIA-videokaart tussen zitten.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP Pavilion 14 laptop

Op dit moment worden er 11 HP Pavilion 14 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €689,73,-. De goedkoopste HP Pavilion 14 laptop die momenteel te vinden is, is de HP Pavilion 14-DY0474ND. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €454,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i3 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken