x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 15 laptops

HP Pavilion 15 laptops

15 laptops
Op zoek naar een HP Pavilion 15 laptop? Op deze pagina kunt u verschillende modellen vergelijken. Kies bijvoorbeeld voor een model met 16 GB RAM en een i7 processor als u zware programma's wilt draaien, of voor een 1000 GB SSD als u veel data op wilt slaan. Bekijk hieronder alle HP Pavilion laptops met 15 inch schermgrootte.
filter HP Pavilion 15 laptopsFilter

Wat is er zo goed aan de HP Pavilion 15 reeks?

Alle laptops uit de HP Pavilion 15 reeks bieden een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, wat het niet gek maakt dat deze laptop vaak door studenten wordt gekozen. Met een schermgrootte van 15 inch is deze laptop groot genoeg voor multitasking en het kijken van een film of serie, maar nog steeds compact en draagbaar.

Mocht u lichte games willen spelen, dan kunt u kiezen voor een HP Pavilion 15 met NVIDIA GeForce MX550 of soortgelijke videokaart. Deze videokaart is in een aantal HP gaming laptops uit de Pavilion 15 reeks te vinden en geschikt voor het spelen van lichte tot middelzware games.

Iedere laptop uit de HP Pavilion 15 reeks is uitgerust met moderne connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 en USB-C, voor een snelle en betrouwbare verbinding met externe apparaten.

Mocht 15 inch toch net een stapje te groot voor u zijn, dan kunt u altijd nog een stapje terug nemen en kiezen voor de HP Pavilion 14 met 14 inch schermformaat.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP Pavilion 15 laptop

Op dit moment worden er 15 HP Pavilion 15 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €718,13,-. De goedkoopste HP Pavilion 15 laptop die momenteel te vinden is, is de HP Pavilion 15-eh1805nd. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €486,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 3 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken