x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Aansluitingen
Paneeltype
Extra opties
Bekijk 8 laptops

HP Pavilion laptops met Intel Core i7 processor

8 laptops
De HP Pavilion reeks bevat verschillende soorten laptops voor iedere gebruiker. Mocht u er zware taken op uit willen voeren, dan is een HP Pavilion laptop met Intel Core i7 processor een goede keuze. Er zijn verschillende modellen beschikbaar met 8 GB of 16 GB RAM voor het draaien van zware programma's.
filter HP Pavilion laptops met Intel Core i7 processorFilter

Waar zijn HP Pavilion laptops met i7 processor geschikt voor?

HP Pavilion laptops met een Intel Core i7 processor zijn geschikt voor gebruikers die een snelle en krachtige laptop nodig hebben. Deze laptops bieden uitstekende prestaties voor zware taken zoals videobewerking, 3D-rendering en het spelen van zware games.

Dankzij de krachtige processor die in de HP Pavilion zit kunt u meerdere programma's tegelijkertijd uitvoeren (multitasking) en snel en gemakkelijk wisselen tussen taken, zonder te worden belemmerd door trage prestaties of vastlopers. De i7 processor is ook uitgerust met hyperthreading, wat betekent dat de processor in staat is om meerdere taken tegelijkertijd aan te pakken waardoor de prestaties nog beter zullen zijn.

Bovendien bieden deze laptops vaak een hoge hoeveelheid geheugen en opslag, wat betekent dat u genoeg ruimte heeft om al uw programma’s op te slaan, en deze vervolgens ook snel kunt laden.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een HP Pavilion laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 8 HP Pavilion laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1016,38,-. De goedkoopste HP Pavilion laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de HP Pavilion 15-eg1970nd. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €749,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken