x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 109 laptops

Laptops met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag

109 laptops
Op zoek naar een echte krachtige laptop? De combinatie van een Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB SSD opslag is sterk genoeg voor bijna alle doeleinden. Laptops met deze specificaties kunnen gebruikt worden om te gamen, voor een studie of zelfs voor zakelijk gebruik.
filter Laptops met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslagFilter
Meer Laptops met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag

Laptops met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag voor echte power users

De combinatie van deze specs is te vinden in krachtige laptops die bijna alles aankunnen. Of u nu een laptop zoekt het bewerken van grote foto’s of het compilen van grote stukken code, de krachtige i7 processor en 16 GB RAM kunnen dat wel aan. Met 1 TB opslagruimte kunt u in ieder geval genoeg data opslaan.

Ook voor het spelen van games zijn de meeste laptops met i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB SSD hoogstwaarschijnlijk geschikt. Het enige waar u dan nog even naar moet kijken is de videokaart die in de laptop zit. Een goede NVIDIA-videokaart, zoals de RTX 3080, zal zorgen voor de prestaties tijdens het gamen. U kunt wel een goede processor en vele RAM hebben, maar zonder goede videokaart zult u alsnog geen games kunnen spelen in de hoogste kwaliteit.

De Laptops met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag

Op dit moment worden er 109 Laptops met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag aangeboden met een gemiddelde prijs van €1376,03,-. De goedkoopste laptop met Intel Core i7 processor, 16 GB RAM en 1 TB opslag die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H803PFMH. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €749,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken