x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 323 laptops

Laptops met Intel Core i7 processor en 16 GB RAM

323 laptops
Zoekt u een razendsnelle laptop? Dan is het verstandig om er één te kiezen met een Intel Core i7 processor en 16 GB RAM. Deze combinatie van specificaties zorgt ervoor dat u gemakkelijk zware programma's kunt draaien. Denk hierbij aan het spelen van zware games, of draaien van een videobewerkingsprogramma.
filter Laptops met Intel Core i7 processor en 16 GB RAMFilter
Meer Laptops met Intel Core i7 processor en 16 GB RAM

Krachtige laptops met i7 processor en 16 GB RAM

Wilt u een nieuwe laptop kopen en bent u op zoek naar écht iets krachtigs? Dan kunt u kiezen voor de combinatie van een Intel Core i7 processor en 16 GB RAM. Deze processor heeft meerdere cores en een hoge kloksnelheid, waardoor de processor een hoge rekenkracht heeft en makkelijk vele taken tegelijkertijd uit kan voeren.

De 16 GB RAM is ideaal als u bijvoorbeeld games wilt spelen of andere intensieve taken wilt doen zoals videobewerking. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een HP laptop met i7 processor en een goede videokaart zodat u er zelfs de nieuwste games op kunt spelen. Wilt u de laptop ook onderweg gebruiken? Kies dan voor een 13 inch i7 laptop met 16 GB RAM. Hierdoor levert u niet in op prestaties, alleen op formaat.

De Laptops met Intel Core i7 processor en 16 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met Intel Core i7 processor en 16 GB RAM

Op dit moment worden er 323 Laptops met Intel Core i7 processor en 16 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €1292,22,-. De goedkoopste laptop met Intel Core i7 processor en 16 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 A515-56-758V. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €510,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken