x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 27 laptops

Laptops met Intel Core i7 processor en 8 GB RAM

27 laptops
Op zoek naar een nieuwe laptop met Intel Core i7 processor en 8 GB RAM? De combinatie van deze twee specificaties zorgt ervoor dat u zware programma's kunt draaien op de laptop. Een Intel Core i7 biedt namelijk veel rekenkracht, waardoor grafisch intensieve programma's zoals videobewerkingsprogramma's of uw favoriete game soepel kunnen draaien. Vergelijk hieronder alle laptops met Intel Core i7 processor en 8 GB RAM.
filter Laptops met Intel Core i7 processor en 8 GB RAMFilter

Snelle laptops met i7 processor en 8 GB RAM

Ieder merk biedt wel een aantal laptops met 8 GB RAM en Intel Core i7 processor aan. Deze combinatie van specificaties is erg populair, aangezien u op dit soort laptops bijna iedere taak uit kunt voeren. Zo is iedere laptop met 8 GB RAM en i7 processor geschikt voor basistaken zoals e-mail en tekstverwerking, maar ook wat zwaardere taken zoals fotobewerking en het draaien van andere middelzware software.

Is 8 GB RAM genoeg voor gaming?

Er zijn veel gaming laptops met 8 GB RAM, maar niet elke laptop met 8 GB RAM is zomaar geschikt voor het spelen van games. Om te beoordelen of een laptop geschikt is voor het spelen van games, moet er naar meer worden gekeken dan de Intel Core i7 processor en hoeveelheid RAM. Het belangrijkste is namelijk de videokaart. Is de i7 8 GB RAM laptop in het bezit van een NVIDIA-videokaart? Dan is de kans groot dat u er uw favoriete games op kunt spelen.

De Laptops met Intel Core i7 processor en 8 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met Intel Core i7 processor en 8 GB RAM

Op dit moment worden er 27 Laptops met Intel Core i7 processor en 8 GB RAM aangeboden met een gemiddelde prijs van €999,93,-. De goedkoopste laptop met Intel Core i7 processor en 8 GB RAM die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 7 A715-75G-70NY. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €699,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken