x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 9 laptops

13 inch Lenovo laptops

9 laptops
Bent u fan van Lenovo maar wilt u nu eens een wat kleinere laptop? Lenovo heeft veel 13 inch laptops in hun assortiment. Zo is de Yoga Slim 7 bijvoorbeeld een krachtige 13 inch Lenovo laptop die gebruikt kan worden voor het draaien van zware programma's. Ook zijn er 13 inch Chromebooks van Lenovo te vinden in het onderstaande overzicht.
filter 13 inch Lenovo laptopsFilter

Kleine 13 inch Lenovo laptops te koop

Mocht u op zoek zijn naar een wat kleinere Lenovo laptop, dan kunt u kiezen voor een model met 13 inch schermgrootte. Met een gewicht van minder dan 1,5 kilogram zijn laptops van dit kleine formaat ideaal om overal mee naartoe te nemen. Het is niet voor niets dat gebruikers zoals studenten vaak kiezen voor een wat kleinere 13 inch laptop.

Tegenwoordig zijn ook in dit kleine formaat geweldige laptops te vinden als het gaat om performance. Er zijn genoeg 13 inch Lenovo laptops die bijvoorbeeld een snelle Intel Core i5 processor, veel opslagruimte en maar liefst 16 GB RAM hebben.

Mocht u net iets meer performance willen, dan kunt u ook kijken naar 14 inch Lenovo laptops of Lenovo laptops met 15 inch scherm. Deze zijn ook net iets groter, wat ideaal is als u iets meer schermruimte zoekt.

De 13 inch Lenovo laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch Lenovo laptop

Op dit moment worden er 9 13 inch Lenovo laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €947,89,-. De goedkoopste 13 inch Lenovo laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad Flex 5 Chromebook 13ITL6 82M70048MH. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €469,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken