x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 103 laptops

14 inch Lenovo laptops

103 laptops
Op zoek naar een 14 inch laptop van Lenovo? Lenovo heeft meerdere 14 inch laptops in hun assortiment. De meest populaire 14 inch modellen van Lenovo zijn de ThinkPad en IdeaPad, waarvan er hieronder meerdere te vinden zijn. Welke Lenovo laptop met 14 inch schermgrootte kiest u?
filter 14 inch Lenovo laptopsFilter
Meer 14 inch Lenovo laptops

Lenovo laptops met 14 inch scherm kunnen overal voor worden gebruikt

Voor iedere soort gebruiker is er wel een 14 inch Lenovo laptop te vinden. Of u nu een student bent of een zakelijke gebruiker die graag foto’s wilt bewerken, Lenovo biedt een groot aanbod waardoor u altijd ruime keus hebt. Zoekt u bijvoorbeeld een 14 inch Lenovo laptop om video’s mee te bewerken? Kijk dan of de laptop ook in het bezit is van een goede videokaart. Veel opslagruimte is in dit geval ook zeker aan te raden.

Als u een simpele laptop zoekt, dan kunt u altijd nog kiezen voor een Lenovo Chromebook. Chromebooks zijn eenvoudige laptops die betaalbaar zijn en kunnen worden gebruikt voor alle basistaken, van het verzenden van e-mails tot het bewerken van spreadsheets.

14 inch Lenovo laptops erg populair onder studenten

14 inch laptops van Lenovo zien we vaak terug bij scholieren van de middelbare school en studenten. Ze zijn namelijk betaalbaar, hebben specs die goed genoeg zijn voor bijna iedere taak op school en kunnen vanwege hun kleine formaat en lichte gewicht makkelijk de hele dag mee worden gesleept.

Daarnaast is het grote voordeel van een kleinere laptop ook hun uitmuntende batterijduur. De gemiddelde 14 inch Lenovo laptop heeft een batterijduur van minimaal 9 uur, wat ideaal is als u hele dagen onderweg bent. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van stopcontacten en kunt u altijd lekker door werken.

De 14 inch Lenovo laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch Lenovo laptop

Op dit moment worden er 103 14 inch Lenovo laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €899,39,-. De goedkoopste 14 inch Lenovo laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken