x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 92 laptops

15 inch Lenovo laptops

92 laptops
Op zoek naar een Lenovo laptop met 15 inch scherm? 15 inch is een geweldige middelmaat voor een laptop, aangezien het een goede verhouding biedt tussen draagbaarheid en schermgrootte. Lenovo laptops van 15 inch zijn vaak nog redelijk dun en daardoor makkelijk mee te nemen.
filter 15 inch Lenovo laptopsFilter
Meer 15 inch Lenovo laptops

15 inch Lenovo laptops erg populair onder alle soorten gebruikers

Wat voor soort gebruiker u ook bent, er is altijd wel een geschikte 15 inch Lenovo laptop te vinden die bij u past. Zo worden 15 inch Lenovo laptops vaak gekozen door scholieren die vaak onderweg zijn met hun laptop. Dit komt vooral doordat 15 inch laptops compact en licht zijn, en vaak ook specificaties hebben die goed genoeg zijn voor de meeste opleidingen.

Ook zijn er veel Lenovo gaming laptops te vinden met 15 inch schermgrootte. Deze hebben een snelle processor, goede NVIDIA videokaart en genoeg opslagruimte om al uw games op te kunnen slaan. Daarnaast bevatten deze modellen 8 GB t/m 32 GB RAM voor het spelen van al uw favoriete games.

De 15 inch Lenovo laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch Lenovo laptop

Op dit moment worden er 92 15 inch Lenovo laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €808,72,-. De goedkoopste 15 inch Lenovo laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 82V700AUMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €329,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken