x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 26 laptops

17 inch Lenovo laptops

26 laptops
Op zoek naar een 17 inch Lenovo laptop? Lenovo biedt verschillende krachtige 17 inch laptops aan met geweldige specificaties. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u er middelzware tot zware software op draaien. Er zijn ook 17 inch gaming laptops te vinden van Lenovo in het onderstaande aanbod.
filter 17 inch Lenovo laptopsFilter

17 inch een goed formaat voor een Lenovo laptop

Als we kijken naar welk formaat Lenovo laptops het krachtigst zijn, dan zijn dat de 17 inch modellen. 17 inch Lenovo laptops hebben veel ruimte in de chassis, waardoor er genoeg ruimte is voor krachtige specs, en bijvoorbeeld een ventilator. Alle 17 inch Lenovo laptops hebben minimaal 8 GB RAM en zijn allemaal geschikt voor taken als fotobewerking en het kijken van films in full HD.

Is een 17 inch Lenovo laptop geschikt voor studenten?

Een 17 inch Lenovo laptop kan geschikt zijn voor studenten, maar het hangt af van de specifieke behoeften en eisen van de student. Lenovo biedt verschillende reeksen aan waaruit gekozen kan worden. Een aantal reeksen die geschikt kunnen zijn voor studenten zijn de Lenovo IdeaPad en de Lenovo ThinkPad. Beide reeksen bieden verschillende modellen met verschillende specs en functies, waaronder Lenovo laptops met i5 processor en ook i7 Lenovo laptops. Beide reeksen zijn ook erg betaalbaar, wat ook de reden is dat veel studenten rondlopen met een ThinkPad.

17 inch gaming laptops van Lenovo

Als het gaat om gaming laptops, weten we allemaal dat Lenovo één van de beste merken is om uit te kiezen. Reeksen zoals de Lenovo Legion 5 17 en Lenovo V17 G2 zijn erg populair onder fanatieke gamers. Alle Lenovo gaming laptops zijn in het bezit van een snelle processor, krachtige videokaart en veel SSD opslagcapaciteit.

De 17 inch Lenovo laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch Lenovo laptop

Op dit moment worden er 26 17 inch Lenovo laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €783,08,-. De goedkoopste 17 inch Lenovo laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 82H900YGMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €399,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken