x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 62 laptops

Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 processor

62 laptops
Op zoek naar een Lenovo laptop met AMD Ryzen 5 processor? De AMD Ryzen 5 processor is geschikt voor u als u van plan bent om lichte tot middelzware taken te draaien op uw laptop. Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 processor zijn daarnaast ook erg betaalbaar, dus kijk snel in het onderstaande overzicht voor alle beschikbare laptops.
filter Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 processorFilter
Meer Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 processor

Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 in allerlei formaten

Wat voor formaat laptop u ook zoekt, er is altijd een Lenovo laptop met AMD Ryzen 5 processor te vinden. Zoekt u een kleinere 14 inch Lenovo laptop met Ryzen 5 processor die u makkelijk mee kunt nemen naar uw college? Of misschien een grotere 17 inch Lenovo laptop met AMD Ryzen 5 processor voor het spelen van de nieuwste games? Bekijk alle Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 processor in het bovenstaande overzicht.

De Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo laptop met AMD Ryzen 5 processor

Op dit moment worden er 62 Lenovo laptops met AMD Ryzen 5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €705,34,-. De goedkoopste Lenovo laptop met AMD Ryzen 5 processor die momenteel te vinden is, is de Lenovo Ideapad 3 15ADA6 82KR009QMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €294,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken