x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 59 laptops

Lenovo gaming laptops

59 laptops
Lenovo heeft veel gaming laptops in hun assortiment, waaronder de Lenovo Legion 5 reeks erg bekend is. Alle gaming laptops van Lenovo hebben minimaal 16 GB RAM en een snelle NVIDIA videokaart, waardoor de meeste games soepel kunnen draaien op hoge settings.
filter Lenovo gaming laptopsFilter
Meer Lenovo gaming laptops

Veel 15 en 17 inch gaming laptops van Lenovo

Het aanbod van Lenovo gaming is laptops is erg groot. Er zijn allerlei maten gaming laptops te vinden zoals een 15 inch Lenovo laptop en een 17 inch Lenovo laptop. Al deze gaming laptops hebben één ding gemeen; ze hebben een snelle processor, veel RAM en bevatten de nieuwste NVIDIA-videokaarten. Als u wilt genieten van de allerbeste schermkwaliteit, kies dan voor een Lenovo gaming laptop met Quad HD beeldscherm.

Lenovo Legion 5 is een erg populaire Lenovo gaming laptop

De Lenovo Legion 5 is een van de beste gaming laptop-reeksen van Lenovo. Deze reeks biedt krachtige prestaties en een solide bouwkwaliteit, wat belangrijk is voor gamers die op zoek zijn naar een laptop die hen in staat stelt om de nieuwste games te spelen zonder beperkingen.

De laptops in de Lenovo Legion 5 reeks hebben ook een fraai design met subtiele verlichting en scherpe lijnen. De toetsenborden zijn comfortabel en hebben toetsenbordverlichting, wat handig is tijdens gamen in het donker. Wilt u écht het beste van het beste? Kijk dan naar de Lenovo Legion 5 Pro.

De Lenovo gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo gaming laptop

Op dit moment worden er 59 Lenovo gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1693,51,-. De goedkoopste Lenovo gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 5 Pro 16ACH6 82L500VLMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1018,-. Hij bevat een 16 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken