x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 63 laptops

Lenovo laptops met Intel Core i5 processor

63 laptops
Op zoek naar een Lenovo laptop met Intel Core i5 processor? Lenovo maakt veel mid-range laptops met i5 processor, omdat veel type gebruikers hier gebruik van kunnen maken. Als u een 14 inch laptop zoekt met i5 processor, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Lenovo Thinkpad 14. Ook heeft Lenovo een aantal betaalbare gaming laptops met Intel Core i5 processor tussen het onderstaande assortiment staan.
filter Lenovo laptops met Intel Core i5 processorFilter
Meer Lenovo laptops met Intel Core i5 processor

Snelle Lenovo laptops met Intel Core i5 processor

Het aanbod aan Lenovo laptops met i5 processor is erg groot. De Intel Core i5 is een snelle processor die vaak wordt gebruikt in laptops die lichte tot middelzware software kunnen draaien. Zo is de i5 eigenlijk altijd wel een geschikte processor voor het bewerken van foto’s of uitvoeren van soortgelijke taken. Op iedere Lenovo laptop met i5 processor is het natuurlijk ook mogelijk om dagelijkse taken uit te voeren, zoals het kijken van een serie of om er kantoorwerk op te verrichten.

Is een i5 processor in een Lenovo laptop goed genoeg voor het spelen van games?

Een Intel Core i5 processor is een goede processor voor het uitvoeren van veel dagelijkse taken, zoals surfen op het internet, kantoorwerk en lichtere fotobewerking. Het is echter belangrijk om te weten dat de prestaties van een laptop voor gaming ook afhangen van andere factoren, zoals de videokaart, het RAM-geheugen en de snelheid van de opslag. Over het algemeen zijn lichte games altijd wel te doen met een i5 processor, maar voor het zware werk heeft u wel echt een Lenovo gaming laptop of i7 Lenovo laptop nodig.

De Lenovo laptops met Intel Core i5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 63 Lenovo laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €922,67,-. De goedkoopste Lenovo laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 (0196119746646). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €488,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken