x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 40 laptops

Lenovo laptops met Intel Core i7 processor

40 laptops
Lenovo heeft veel verschillende laptops in hun assortiment met een Intel Core i7 processor. Deze laptops zijn allemaal krachtig genoeg voor het draaien van middelzware tot zware software, waarbij u moet denken aan programma's als Photoshop of nieuwe games. Bekijk hieronder alle Lenovo laptops met Intel Core i7 processor en vergelijk ze met elkaar om een keuze te maken.
filter Lenovo laptops met Intel Core i7 processorFilter
Meer Lenovo laptops met Intel Core i7 processor

Waar kan een Lenovo laptop met i7 processor voor worden gebruikt?

Lenovo laptops met Intel Core i7 processors zijn de snelste van hun soort. Ze kunnen worden gebruikt voor allerlei taken, van basistaken zoals het verzenden van e-mails tot het draaien van zware software.

Zo zijn er veel Lenovo gaming laptops die draaien op een i7 processor. Met meerdere cores en zijn hoge kloksnelheid kan deze processor heel goed worden gebruikt voor het spelen van de nieuwste games.

Een Lenovo laptop met Intel Core i7 processor kan ook worden gebruikt door de gebruiker die graag doet aan multitasken. Het is mogelijk om veel verschillende programma’s tegelijkertijd te draaien zonder dat er vertragingen optreden. Wel is het dan handig om te kiezen voor een model dat ook veel RAM heeft.

Als u alleen een laptop voor basistaken zoekt, dan zou u nog kunnen overwegen om te downgraden naar een Lenovo i5 laptop. Hiermee kunt u toch alles doen wat u wilt en bespaart u flink wat geld.

De Lenovo laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 40 Lenovo laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1354,28,-. De goedkoopste Lenovo laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H801V0MH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €549,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken