x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 41 laptops

Lenovo laptops met touchscreen

41 laptops
Op zoek naar een Lenovo laptop met touchscreen? Veel laptops van Lenovo hebben een touchscreen waardoor u de laptop ook met uw wijsvinger aan kunt sturen. Wilt u uw laptop ook om kunnen klappen? Kijk dan naar de IdeaPad Flex modellen. Deze kunt u omklappen en aansturen via het touchscreen, waardoor u zelfs liggend in bed de laptop nog kunt gebruiken.
filter Lenovo laptops met touchscreenFilter
Meer Lenovo laptops met touchscreen

Vele soorten Lenovo laptops met touchscreen in het assortiment

Wat voor soort Lenovo laptop u ook zoekt, er is altijd een model te vinden met een touchscreen die aan uw eisen voldoet. Of u nu een snelle Lenovo i7 laptop zoekt om games op te spelen of een 15 inch Lenovo laptop voor zakelijk gebruik, iedere combinatie van specificaties heeft wel een model dat ook een touchscreen heeft.

Is een Lenovo laptop met touchscreen geschikt voor school?

Het hangt af van de specifieke eisen en vereisten van de school en de individuele student. Touchscreens kunnen handig zijn voor creatieve opdrachten, presentaties en vele andere schooltaken. Mocht het model dat u op het oog hebt een Lenovo Chromebook zijn, bekijk dan even met uw opleiding of alle software die u gaat gebruiken wel geschikt is voor een Chromebook.

De Lenovo laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Lenovo laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 41 Lenovo laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €929,56,-. De goedkoopste Lenovo laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken